Over ons

De huisarts

Mijn naam is Dick Pons. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden heb ik een paar jaar als arts voor de luchtmacht gewerkt. Hierna ben ik opgeleid tot huisarts. Sinds 1998 ben ik huisarts in Gorinchem, eerst vanuit een praktijk in een kleine flat aan de Pensionarisstraat en sinds 2009 vanuit de huidige praktijk in zorgcentrum de Colvenier.

Huisarts in opleiding

In onze praktijk is regelmatig een huisarts in opleiding aanwezig.

Om na de studie geneeskunde te specialiseren in de gerichte zorg die de huisarts verleent, moet een extra opleiding worden gevolgd. Het kan zijn dat u daarom ook gezien wordt door de huisarts in opleiding. De huisarts in opleiding is een bevoegde en afgestudeerde basis-arts. De huisarts in opleiding werkt nauw samen met de huisarts en consulten en visites worden gezamenlijk nabesproken.

Van september 2021 tot maart 2022 is Amrita Raghoenath onze huisarts in opleiding:

Mijn naam is Amrita Raghoenath en sinds september mag ik hier mijn eerstejaars stage van de huisartsopleiding doen. In de afgelopen jaren heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt op o.a. de SEH, interne geneeskunde en in de psychiatrie. Uiteindelijk heb ik toch besloten mijn hart te volgen en ga ik voor het huisartsenvak. Ik heb er alle vertrouwen in hier een leerzame tijd tegemoet te gaan. 

Ik ken Gorinchem nog niet, want mijn thuis is Rotterdam, daar ben ik geboren en getogen. Daar woon ik samen met mijn man en dochten van bijna 2 jaar. En over een paar maanden komt er nog een kleintje bij. Genoeg over mij; ik hoop u de komende maanden te leren kennen en te helpen waar ik kan. Zo helpt u mij ook weer!

Assistente en POH Diabetes 2 en COPD

Mireille van Tilborg is sinds oktober 1998 werkzaam bij Praktijk Pons als assistente. Sinds 2010 is Mireille ook praktijkondersteuner. Ze heeft hier de POH-opleiding voor gedaan en begeleidt nu de diabetes type 2 en COPD-patienten in de praktijk.

Assistente en praktijkverpleegkundige CVRM en ouderenzorg

Elly Pons is sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Ze is verpleegkundige en voor de praktijk heeft zij zich gespecialiseerd in CVRM. Ze begeleidt patienten met hoge bloeddruk en hoog cholesterol, wat belangrijke risicofactoren zijn voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Assistente in opleiding

Hannah van Veldhuizen is assistente in opleiding. Ze is negentien jaar en zit momenteel in haar laatste jaar van de doktersassistente opleiding. Ze zal komend jaar op maandag en dinsdag aanwezig zijn achter de balie in de praktijk. Op vrijdag werkt ze op de poli oogheelkunde en dermatologie in het Beatrixziekenhuis.

IMG_5820
IMG_5818
IMG_5819
thumbnail_IMG_6144