Over ons

De huisarts

Mijn naam is Dick Pons. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Leiden heb ik een paar jaar als arts voor de luchtmacht gewerkt. Hierna ben ik opgeleid tot huisarts. Sinds 1998 ben ik huisarts in Gorinchem, eerst vanuit een praktijk in een kleine flat aan de Pensionarisstraat en sinds 2009 vanuit de huidige praktijk in zorgcentrum de Colvenier.

Huisarts in opleiding

Ik ben Dennis van Kalkeren. Op dit moment ben ik huisarts in opleiding, maar eind mei 2024 ben ik zelf ook huisarts. Ik heb 5 jaar ervaring als arts. Mijn specialistische aandachtsgebied is neurologie. Naast huisartsgeneeskunde ben ik ook actief in de ouderengeneeskunde als dienstdoende arts voor verpleeghuizen in de regio. In mijn vrije tijd golf ik graag en ben Ik actief als betaald KNVB voetbalscheidsrechter. Ik ben getroud en ik heb 1 dochter van 4 jaar oud, en een 2e dochter op komst. Ik zet mijzelf in om de beste zorg aan u te geven en u een zo goed mogelijk consult te geven met nadien de juiste stappen om u verder te helpen.

Assistente en POH Diabetes 2 en COPD

Mireille van Tilborg is sinds oktober 1998 werkzaam bij Praktijk Pons als assistente. Sinds 2010 is Mireille ook praktijkondersteuner. Ze heeft hier de POH-opleiding voor gedaan en begeleidt nu de diabetes type 2 en COPD-patienten in de praktijk.

Assistente en praktijkverpleegkundige CVRM en ouderenzorg

Elly Pons is sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Ze is verpleegkundige en voor de praktijk heeft zij zich gespecialiseerd in CVRM. Ze begeleidt patienten met hoge bloeddruk en hoog cholesterol, wat belangrijke risicofactoren zijn voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

Stagiaire doktersassistent

Mijn naam is Ermin Kocan en ik ben de nieuwe stagiaire doktersassistent. Ik studeer aan het Da Vinci College in Dordrecht en zit momenteel in het examenjaar en kan dus bijna afstuderen. Het is voor mij altijd leuk geweest om mensen te helpen en dat is ook één van de belangrijkste redenen waarom ik voor deze opleiding heb gekozen. Ik kijk er naar uit om u aan de telefoon, en in de nieuwe praktijk te helpen met uw zorgvragen.

IMG_5820
IMG_5818
IMG_5819